|
« Odpowiedz #40 : 08-12-2008, 22:31:39 » |
|
Zdrowia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #41 : 08-12-2008, 22:33:26 » |
|
Szybko zdrowiej!
|
|
|
|
|
|
Wiedziałem przyjście Pana Płaszcz chwały go owiewał, A z takiej szedł winnicy Co rodzi grona Gniewu.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #42 : 08-12-2008, 23:52:27 » |
|
szybkiego powrotu do zdrowia !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #43 : 09-12-2008, 00:25:18 » |
|
Krótko mówiąc nie ba bata na koonia!  Trzymaj się!!!
|
|
|
|
|
|
uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie
"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch
|
|
|
 |
« Odpowiedz #44 : 09-12-2008, 00:34:27 » |
|
Zdrowia.
|
|
|
|
|
|
Krug-Noże. Nie odpowiadam na PW? Wyślij do mnie e-mail.Adres znajdziesz pod awatarem.  Podoba mnie się: idz sobie prasowac pioropusz na jutro!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #45 : 09-12-2008, 00:54:49 » |
|
Wszystkiego dobrego, teraz przede wszystkim dużo zdrowia.
|
|
|
|
|
|
SPEŁNIJ SWÓJ OBYWATELSKI OBOWIĄZEK I PODPISZ petycję w sprawie projektu nr 4028 dotyczącego zakazu posiadania noży w miejscach publicznych.
Jeżeli będziesz ciężko pracować przez osiem godzin dziennie to może kiedyś uda Ci się zostać kierownikiem i pracować dwanaście.(J.Frost)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #46 : 09-12-2008, 11:29:03 » |
|
Zdrówka!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #47 : 10-12-2008, 14:09:38 » |
|
Kooniu, cholera, teraz dopiero przeczytałem ten temat... Zdrowia Ci życzę,a na najbliższym spotkaniu w parabelce wzniosę toast NA POHYBEL SKURWYSYNOM  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #48 : 11-12-2008, 23:47:12 » |
|
I ja dolaczam sie do zyczen: WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA!!! 
|
|
|
|
|
|
A disfrutar de la navaja !
Czytajac o idelnym folderze natrafilem na Sebenze. Folder wysławiony no wprost idealny bez wad. Wziołem sobie te wszytkie opinie do serca.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #49 : 14-12-2008, 16:07:37 » |
|
Dobrze ze zyjesz, zdrowia i spokoju.
Tafia
|
|
|
|
|
|
Buuuuuuuuu ,i tak się nie uda....;(
|
|
|
 |
« Odpowiedz #50 : 14-12-2008, 20:56:27 » |
|
OOOO Tafia  dziekuję  - ja widać czasem warto dać się przekopać to się starzy znajomi odezwą
|
|
|
|
|
|
 .... Nie ma noży idealnych bo gdyby były to ktoś by już je robił. I tyle. ...
|
|
|
 |
« Odpowiedz #51 : 14-12-2008, 21:53:38 » |
|
wracaj do zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #52 : 15-12-2008, 01:22:47 » |
|
Szybkiego powrotu do zdrowia, i nigdy więcej czegoś podobnego.
|
|
|
|
|
|
Ty za mnie nie umrzesz, więc nie mów mi jak mam żyć. ...
Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy a bydło tylko stoi i czeka.
...
Nie mam paskudnego humoru, jestem po prostu bardzo szczery - kalectwo społeczne gorsze niż nieświeży oddech.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #53 : 15-12-2008, 11:44:29 » |
|
do zdrowia właściwie wróciłem, dziś idę wyjąc szwy z głowy, trochę źle śpię bo zebra mnie bola ale poza tymi drobnostami jestem ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #54 : 15-12-2008, 12:01:12 » |
|
Swietnie:) Pozdrawiam K_P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #55 : 05-01-2009, 10:59:41 » |
|
Kooniu - zdrowiej szybko, dobrze, że nic trwale Ci nie uszkodzili  Swoją drogą Twoja historia to dobry przykład na otrzeźwienie oszołomów co to "SAM JEDEN 20 dresiarzy jednym palcem załatwiam". Dzieki Kooniu Pozdrowienia i ... oby wszyscy czterej dostali cięzkiej sraczki.
|
|
|
|
|
|
710 D2 - my preciousss
Gang Stukilowych Sumotori
|
|
|
 |
« Odpowiedz #56 : 05-01-2009, 13:11:07 » |
|
już prawie miesiąc minął i zarówno fizycznie jaki psychicznie wróciłem całkiem do normy, może nie całkiem 'wrócilem" bo przez miesiąc leniuchowania przytyłem 15 kilo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #57 : 05-01-2009, 14:07:02 » |
|
ozesz... 15 kg? Naprawde? Takie "przytycie" Ci sie przytrafilo pierwszy raz w zyciu? Pozdrawiam K_P PS. Ja siedze miesiac w Polsce. Zrezygnowalem z pracy w UK. I.... Nawet rejestracja jako bezrobotny w Polsce jest przeupierdliwa - spedzilem w kolejce do rejstracji kilka godzin w piatek i dzis. Setki ludzi - realizuja teze premiera Tuska - "nie ma kryzysu, tylko jego obajwy". W urzedzie chca ode mnie mln papierkow. Zadaja zaswiadczen z UK, rownolegle oswiadczajac, ze otrzymam status bezrpbotnego, bez prawa do zasilku. Wiec moje pytanie po co zadaja tych paysleeps? Pisze to kooniu dla Ciebie "ku pokrzepieniu" Twojego serca. Moje ma znowu nerwice, a cialo schudlo kilka kg bez diety cud. Z kg dasz sobie rade, w walce zpolskimi urzedami nie ma nadziei. Bracia na obczyznie jakbyscie mieli info o jakiejs pracy w UK dajcie znac. Mam juz dosc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #58 : 05-01-2009, 15:27:21 » |
|
ozesz... 15 kg? Naprawde? Takie "przytycie" Ci sie przytrafilo pierwszy raz w zyciu? takie  trafiło mi sie pierwszy, fakt ze złożyło sie na to kilka przyczyn: rzuciłem palenie+ siedzenie w domu(zero pracy) + święta i wyżerka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #59 : 05-01-2009, 16:38:02 » |
|
teraz dopiero przeczytalem. dobrze, ze sie nic naprawde powaznego nie stalo. zlego diabli nie... eeee... szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci zycze !  a te 15 kg, to jak Cie pamietam z filmikow na youtube, źle Ci nie zrobi  )))) kooniu z batem i bez szluga... eeeeh  na zdrowie ! tez sie nosze z zamiarem. pozdro
|
|
|
|
|
|
Uwolnić NOŻE [Hakas]
variatio delectat
|
|
|
|